Gresie Dual Gres Chic Cardiff White

172 RON/m2
Cod Produs
DUALGRES-CHIC-CARDIFFWHITE
Mat
Faianta
Gresie
PEI III

Pretul produselor este orientativ. Pentru informatii despre pretul actual actualizat si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!

172 RON /m2
244 RON /cutie
Suprafata: mp =
-
+

O cutie contine 1.42 mp - 7 placi

Total: 244 RON

Gresie Dual Gres Chic Cardiff White 45 x 45 cm

 
Modelul de gresie Dual Gres Chic Cardiff White 45 x 45 cm confera un model elegant rezistenta la inghet si abraziune
Decorul cu Gresie Dual Gres Chic Cardiff White face parte din colectia Dual Gres Chic Roy Cardiff White, reprezinta un decor de interior, fiind potrivita pentru living room, dining room sau hol.
De la tradițional la contemporan, Dual Gres Chic Cardiff White va completa frumos orice schemă de design. 
 
ATENTIE! Se comanda minim 10 
 
Gresia se vinde la cutie.
O cutie are 1.42 mp ! 7 buc/cutie 26.91 kg
Disponibil la comanda!
 
Colectia Gresie Dual Gres Chic Cardiff White 45 x 45 cm vine in atentia dumneavoastra cu o paleta de culori imbietoare, culori calde ce va inspira zi de zi. Gresia Dual Gres Chic Cardiff White 45 x 45 cm, parte a colectiei Chic Roy, aduce ambientului unde este aplicata o nota calda, creand astfel un spatiu cald, primitor. In combinatie cu celelalte elemente ale colectiei, gresia Dual Gres Chic Roy Cardiff White, poate schimba complet aspectul unei bai. 
 
Caracteristici:
 
- gresie cu aspect de fata mata
- culoare Cardiff White - alb
- dimensiuni placa 45x45 cm
- 1.42 mp/cutie
- 1 cutie=26.91 kg 
 
Calitatile fizice deosebite ale modelului de gresie pentru exterior si interior colectia Dual Gres Chic Cardiff White 45 x 45 cm, precum rezistenta la variatii de temperatura, inghet, dezghet, patare cu diferite substante o recomanda pentru amenajarea teraselor si a gradinilor.
Gresia pentru Exterior si Interior Colectia Gresie Dual Gres Cardiff White 45 x 45 cm oferita de Reginasalon.ro confera un decor elegant cu model geometric si suprafata structurata in relief, rezistenta la inghet si abraziune, pentru placari la interior sau exterior, in spatii expuse la intemperii sau cu trafic intens cum sunt salile de teatru, scoli, sali de conferinte etc.