Pluta pentru perete Wicanders Flores White

178 RON/m2
Cod Produs
RY07001
Pretul total reprezinta ambalajul care contine 1.98 metru patrat

Pretul produselor este orientativ. Pentru informatii despre pretul actual actualizat si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!

178 RON /m2
352 RON /cutie
Suprafata: mp =
-
+

Total: 352 RON

Pretul total reprezinta ambalajul care contine 1.98 metru patrat

Pluta pentru perete Wicanders Flores White RY07001

 
Pluta pentru perete Wicanders Flores White RY07001 este realizata din scoarţă copacului de plută bogat în ţesătura de plută, aglomerat de pluta în diverse forme sau modele de plută în forme geometrice sau aleatorii. 
Datorită proprietăţilor naturale ale plutei pentru perete Wicanders Flores White RY07001, acestea oferă mari avantaje ca izolaţie termică si fonica, sunt anti-statice şi anti-alergenice.
 
Decoraţiunile cu plută semnifică creaţie şi comfort natural. Decorarea cu placi de plută a unei camere oferă în acelaşi timp un design armonios şi un contrast cu mobila existentă şi cu suprafeţele vopsite, creand o ambianţă de paradis. 
 
Pluta pentru perete Wicanders Flores White RY07001
Aplicare:
Pluta naturala se aplica pe suprafete cat mai mari, acasa sau la birou.Rezultatul? Veti fi impresionati de interiorul incaperii Dvs.
 
Placile decorative de pluta sunt produse naturale de cea mai inalta calitate 100% ecologice, care combina textura suprafetei inovatoare cu toate posibilele facturi a plutei. 
 
Caracteristici tehnice:
Dimensiune placa: 600 x 300 x 3mm
Densitate (kg/m3): aproximativ 200kgs / m3
Umiditatea (%): < 7%
Inflamabilitatea: clasa B2 (nu intretine arderea si nu elibereaza fenoli)
Conductivitate termica: 0.047 kcal/m2
1.98 mp / pachet
Plăcile din pluta sunt 100% ecologice.
Umiditate: EN 669 (Anexa C), ≤5% 
antistatic: Fără 
rezistență la foc: EN 13501-1, clasa ES2, d0 
Rezistență lumină: înaltă, EN485-B02, 7/8 
Grosime strat de acoperire generală, mm .: 3,0 mm 
material de siguranță (certificat): certificat de securitate, clasa EN 717-1 E1 
Rezistența la substanțe chimice: ISO 26987 (a), Evaluare: 0 (acetonă pentru 4) 
modificarea dimensiunilor liniare,%, nu mai mult de : EN 434, <0,4%
Pluta de perete:
Finisaj de protecție
Fatade originale din plută
Miez aglomerat de plută
 
 
Pluta pentru perete Wicanders Hawai Natural RY11001 este un material impermeabil plutitor, din scoarță si țesut; stratul phellem din care este recoltat pentru uz comercial în principal din Quercus suber (pluta stejar), care este endemică la sud - vestul Europei și nord - vestul Africii . Corpul este compus din suberine , o substanță hidrofobă și, din cauza proprietăților sale impermeabile, plutitoare, elastice și ignifuge.
 
 
 
Panou de plută netratat
Izolare fonica:
Placile din pluta reduc considerabil propagarea sunetului si diminueaza vibratiile sonore.
Proprietatile unice de izolator termic ale plutei asigura o temperatura optima a peretelui pe toata perioada anului, oferind un ambient cald si confortabil cu economii de costuri cu energia.
 
Intretinere:
Suprafata ceruita a placilor din pluta confera acestora rezistenta indelungata.
Intretinerea placilor se face cu detergenti de uz casnic.
Suprafeţei cerate si efect antistatic
Plăcile din plută sunt uşor de curăţat şi necesita o minimă întreţinere si o viata lunga.
pluta pentru perete wicanders flores white http://www.reginasalon.ro
 
Durată de viață estimată de până la 20 de ani în sectorul intern de exploatare, respectând toate regulile de funcționare.Durată de viață preconizată de până la 10 ani în sectorul de activitate, în conformitate cu toate regulile de funcționare.
 
Wicanders® oferă acoperiri cu adevărat ecologice! Marca Amorim este o combinație unică de confort și de prietenie cu mediul. Ca materie primă pentru producerea de acoperiri de pardoseală, se utilizează o coajă care este îndepărtată la fiecare 9 ani din stejar de plută, fără a afecta arborele. După prelucrare, o astfel de scoarță devine un produs cu valoare adăugată ridicată, astfel compania susține economia și stabilitatea socială în regiunile amenințate de deșertificare. 
Rezultatele mai multor studii de eficiență ecologică, bazate pe o analiză comparativă a diferitelor tipuri de pardoseli, confirmă caracteristicile ecologice ridicate ale produselor Wicanders® și ale procesului de fabricație. Pe lângă cerințele privind consumul redus de energie și materii prime, produsele din plută pot combate în mod eficient încălzirea globală din cauza emisiilor reduse și a capacității naturale a stejarului de plută de a reține CO2. Se estimează că pădurea de stejar portocaliu - Montado - absoarbe aproximativ 5% din emisiile anuale de CO2 ale țării, ceea ce reprezintă 4,8 milioane de tone.
 
Producator: Wicanders - Portugalia