Pluta pentru perete Wicanders Melville RY40001

110 RON/m2
Cod Produs
RY40001
Pretul total reprezinta ambalajul care contine 1.98 metru patrat

Pretul produselor este orientativ. Pentru informatii despre pretul actual actualizat si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!

110 RON /m2
218 RON /cutie
Suprafata: mp =
-
+

Total: 218 RON

Pretul total reprezinta ambalajul care contine 1.98 metru patrat
Plăcile din pluta pentru perete Wicanders Melville RY40001 sunt realizate din scoarţă copacului de plută bogat în ţesătura de plută, aglomerat de pluta în diverse forme sau modele de plută în forme geometrice sau aleatorii. Plăcile din pluta sunt 100% ecologice. Datorită proprietăţilor naturale ale plutei, acestea oferă mari avantaje ca izolaţie termică si fonica, sunt anti-statice şi anti-alergenice.
 
Decoraţiunile cu plută perete Wicanders Melville RY40001 semnifică creaţie şi comfort natural. Decorarea cu placi de plută a unei camere oferă în acelaşi timp un design armonios şi un contrast cu mobila existentă şi cu suprafeţele vopsite, creand o ambianţă de paradis. Fiind un produs natural, fiecare placă este unică asigurând în acelaşi timp un design armonios şi o gamă largă de forme, tipare si culori. Datorită suprafeţei cerate si efectului antistatic, plăcile din plută sunt uşor de curăţat şi necesita o minimă întreţinere si o viata lunga.
 
Caracteristici tehnice:
Dimensiune placa: 600 x 300 x 3mm
Densitate (kg/m3): aproximativ 200kgs / m3
Umiditatea (%): < 7%
Inflamabilitatea: clasa B2 (nu intretine arderea si nu elibereaza fenoli)
Conductivitate termica: 0.047 kcal/m2
1.98 mp / pachet
Bucati/cutie: 11
Kilograme/cutie 2 kg
Umiditate: EN 669 (Anexa C), ≤5% 
antistatic: Fără 
rezistență la foc: EN 13501-1, clasa ES2, d0 
Rezistență lumină: înaltă, EN485-B02, 7/8 
Grosime strat de acoperire generală, mm .: 3,0 mm 
material de siguranță (certificat): certificat de securitate, clasa EN 717-1 E1 
Rezistența la substanțe chimice: ISO 26987 (a), Evaluare: 0 (acetonă pentru 4) 
modificarea dimensiunilor liniare,%, nu mai mult de : EN 434, <0,4%
 
Izolare fonica:
Placile din pluta reduc considerabil propagarea sunetului si diminueaza vibratiile sonore.
 
Intretinere:
Suprafata ceruita a placilor din pluta confera acestora rezistenta indelungata.
Intretinerea placilor se face cu detergenti de uz casnic.
Pluta pentru perete Wicanders Melville RY40001(material)
 
Pentru alte utilizări, consultați Cork (pluta pentru perete Wicanders) .
 
 
Panou de plută netratat
pluta pentru perete Wicanders este un impermeabil plutitor de material, stratul phellem de scoarță de țesut care este recoltat pentru uz comercial în principal din Quercus suber (pluta stejar), care este endemică la sud - vestul Europei și nord - vestul Africii . Corpul este compus din suberine , o substanță hidrofobă și, din cauza proprietăților sale impermeabile, plutitoare, elastice și ignifuge, se utilizează într-o varietate de produse, cele mai frecvente fiind dopurile de vin . Montado Peisajul Portugalia produce aproximativ jumătate din plută recoltate anual la nivel mondial, cuCorticeira Amorim fiind lider în industrie. 
 
Durată de viață estimată de până la 20 de ani în sectorul intern de exploatare, respectând toate regulile de funcționare.
 
Durată de viață preconizată de până la 10 ani în sectorul de activitate, în conformitate cu toate regulile de funcționare.
 
Wicanders® oferă acoperiri cu adevărat ecologice! Marca Amorim este o combinație unică de confort și de prietenie cu mediul. Ca materie primă pentru producerea de acoperiri de pardoseală, se utilizează o coajă care este îndepărtată la fiecare 9 ani din stejar de plută, fără a afecta arborele. După prelucrare, o astfel de scoarță devine un produs cu valoare adăugată ridicată, astfel compania susține economia și stabilitatea socială în regiunile amenințate de deșertificare. 
Rezultatele mai multor studii de eficiență ecologică, bazate pe o analiză comparativă a diferitelor tipuri de pardoseli, confirmă caracteristicile ecologice ridicate ale produselor Wicanders® și ale procesului de fabricație. Pe lângă cerințele privind consumul redus de energie și materii prime, produsele din plută pot combate în mod eficient încălzirea globală din cauza emisiilor reduse și a capacității naturale a stejarului de plută de a reține CO2. Se estimează că pădurea de stejar portocaliu - Montado - absoarbe aproximativ 5% din emisiile anuale de CO2 ale țării, ceea ce reprezintă 4,8 milioane de tone.
 
Se vinde la pachet !
 
 
Producator: Wicanders - Portugalia