Pluta pentru perete Wicanders Tenerife Black

121 RON/m2
Cod Produs
RY41001
Pretul total reprezinta ambalajul care contine 1.98 metru patrat

Pretul produselor este orientativ. Pentru informatii despre pretul actual actualizat si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!

121 RON /m2
240 RON /cutie
Suprafata: mp =
-
+

Total: 240 RON

Pretul total reprezinta ambalajul care contine 1.98 metru patrat
Plăcile din pluta pentru pereti Wicanders Tenerife Black RY41001, sunt realizate dintr-un material natural care provine din coaja de stejar din plută, cu calități unice și ecologice incomparabile.
Pluta pentru perete Wicanders Tenerife Black RY41001 sunt 100% ecologice. Fiind un produs natural, fiecare placă este unică asigurând în acelaşi timp un design armonios şi o gamă largă de forme, tipare si culori. Datorită proprietăţilor naturale ale plutei, acestea oferă mari avantaje ca izolaţie termică si fonica, sunt anti-statice şi anti-alergenice.
 
Decoraţiunile cu plută semnifică creaţie şi comfort natural. Decorarea cu placi de plută a unei camere oferă în acelaşi timp un design armonios şi un contrast cu mobila existentă şi cu suprafeţele vopsite, creand o ambianţă de paradis. 
Copacul de plută bogat în ţesătura de plută, prezentata în diverse forme sau modele, are diverse forme geometrice sau aleatorii.   
 
Caracteristici tehnice:
Dimensiune placa: 600 x 300 x 3mm
Densitate (kg/m3): aproximativ 200kgs / m3
Umiditatea (%): < 7%
Inflamabilitatea: clasa B2 (nu intretine arderea si nu elibereaza fenoli)
Conductivitate termica: 0.047 kcal/m2
1.98 mp / pachet
Bucati/cutie: 11
Kilograme/cutie 2 kg
 
 
Izolare fonica:
Placile din pluta reduc considerabil propagarea sunetului si diminueaza vibratiile sonore.
 
Pluta pentru perete este un impermeabil plutitor de material, stratul phellem de scoarță de țesut care este recoltat pentru uz comercial în principal din Quercus suber (pluta stejar), care este endemică la sud - vestul Europei și nord - vestul Africii . Corpul este compus din suberine , o substanță hidrofobă și, din cauza proprietăților sale impermeabile, plutitoare, elastice și ignifuge
Placa de Pluta Netratata :
 
 
Intretinere:
Suprafata ceruita a placilor din pluta confera acestora rezistenta indelungata.
Intretinerea placilor se face cu detergenti de uz casnic.
Datorită suprafeţei cerate si efectului antistatic, plăcile din plută sunt uşor de curăţat şi necesita o minimă întreţinere si o viata lunga.
Durată de viață preconizată de până la 10 ani în sectorul de activitate, în conformitate cu toate regulile de funcționare.
Durată de viață estimată de până la 20 de ani în sectorul intern de exploatare, respectând toate regulile de funcționare
Se vinde la pachet !
 
Producator: Wicanders - Portugalia
 
Wicanders® oferă acoperiri cu adevărat ecologice! Marca Amorim este o combinație unică de confort și de prietenie cu mediul. Ca materie primă pentru producerea de acoperiri de pardoseală, se utilizează o coajă care este îndepărtată la fiecare 9 ani din stejar de plută, fără a afecta arborele. După prelucrare, o astfel de scoarță devine un produs cu valoare adăugată ridicată, astfel compania susține economia și stabilitatea socială în regiunile amenințate de deșertificare. 
Rezultatele mai multor studii de eficiență ecologică, bazate pe o analiză comparativă a diferitelor tipuri de pardoseli, confirmă caracteristicile ecologice ridicate ale produselor Wicanders® și ale procesului de fabricație. Pe lângă cerințele privind consumul redus de energie și materii prime, produsele din plută pot combate în mod eficient încălzirea globală datorită emisiilor scăzute și capacității naturale a stejarului de plută de a reține CO2. Se estimează că pădurea de stejar portocaliu - Montado - absoarbe aproximativ 5% din emisiile anuale de CO2 ale țării, ceea ce reprezintă 4,8 milioane de tone.
 
Durată de viață preconizată de până la 10 ani în sectorul de activitate, în conformitate cu toate regulile de funcționare.