Sina de sustinere WPC Choco 2900x50x30

59 RON
Cod Produs
11300009

Pretul produselor este orientativ. Pentru informatii despre pretul actual actualizat si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!

59 RON
-
+

Pardoseala WPC nu mai trebuie să prezentăm nimănui. Poate fi privit ca o pardoseala de terasa, un gard, o scara, o acoperire de perete, un element de balustrada sau orice alt compartiment.

Cuvântul WPC a apărut de fapt ca o abreviere pentru Wood-Plastic-Composit. Materialul de bază al acoperirilor WPC este compozitul lemn-plastic. Speciile de lemn sunt de obicei așchii de lemn, fibre de lemn sau bambus pulverizat cu lemn, lemn de esență tare și alte derivate din lemn.

Pe lângă cele două componente principale, în compozit sunt amestecați diverși aditivi și materiale de umplutură, a căror cantitate variază de la producător la producător.

Prin urmare, placarea WPC este realizată dintr-o combinație de materiale diferite pentru a îmbunătăți proprietățile utile.

Suprafata pardoselei WPC DECK achiziționate au doua modele diferite (pe cele doua fete), așa că poți decide până în ultimul moment care ar trebui să fie suprafața vizibilă. Cu elementele suplimentare (perna lemn sau șină lemn, clema, plinta) oferim o solutie completa pentru constructie. Vă recomandăm să utilizați șurubul Reisser antirugina 3,9 × 35 pentru a fixa clema (acest produs nu este inclus la șina WPC).

Avantajele pardoselei WPC:

 - sunt rezistente la coroziune, putrezire, mucegai

- nu este fibros

- rezistent la UV

- extrem de rezistent la apa

- pot fi ușor modelate

- pardoseala WPC poate fi considerat produs ecologic, fiindcă materialul folosit de producător pentru pardoseala este plastic reutilizat,

- nu este necesar nici un tratament de suprafață și este disponibil în diferite culori