Adeziv pentru gresie si faianta Mapei Adesilex P9, interior / exterior, alb, 25 kg

133,00 RON
Cod Produs
MAPEI-ADESILEX-P9-ALB-25KG

Adeziv pentru gresie si faianta Mapei Adesilex P9, interior / exterior, alb, 25 kg.

Pretul produselor este orientativ. Pentru informatii despre pretul actual actualizat si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!

133,00 RON
-
+

Adeziv pentru gresie si faianta Mapei Adesilex P9, interior / exterior, alb, 25 kg.

Adesilex P9 este o pulbere alba, compusa din ciment, nisip cu granulometrie selectionata, cu un continut ridicat de rasini sintetice si aditivi speciali. Amestecat cu apa, se transforma intr-un mortar ce are urmatoarele caracteristici:
-se lucreaza usor;
-este tixotropic;
-poate fi aplicat pe un perete vertical fara a se scurge si fara a permite alunecarea placilor, chiar daca au o greutate mare;
-aderenta perfecta pe toate materialele utilizate in mod normal in constructii;
-se intareste fara a suferi contractii dimensionale considerabile;
-are timp deschis extins.
Domenii de aplicare: montarea placilor ceramice si a mozaicului ceramic la interior si exterior, pe pardoseli, pereti, plafoane, montarea placilor de piatra naturala stabila dimensional, care nu se pateaza la umiditate, lipirea in puncte de aderenta a placilor de materiale izolante, cum ar fi polistiren expandat, vata minerala bazaltica si de sticla, panouri fonoabsorbante.
Prepararea amestecului - amestecati Adesilex P9 cu apa curata, pana se obtine o pasta omogena, fara aglomerari. Se lasa 5 minute de repaos, dupa care se amesteca din nou. Utilizati 31-33 parti de apa la fiecare 100 parti de adeziv alb, echivalentul cu 7.75 - 8.25 litri de apa la fiecare 25 kg de adeziv.
Aplicarea amestecului - adezivul se aplica pe substrat cu o spatula dintata. Pentru a asigura adezivului o aderenta buna, se intinde un prim strat subtire de Adesilex P9 pe suport, cu partea lisa a spatulei si imediat se aplica grosul adezivului cu spatula dintata, aleasa in raport cu tipul si dimensiunea placilor.
Placile de finisaj se monteaza presandu-le bine cu mana, astfel incat sa se asigure contactul optim cu adezivul. Timpul deschis (perioada de timp in care adezivul intins pe suport are aderenta la placile ceramice), in conditii normale de temperatura si umiditate, este de circa 30 minute.
Pardoselile sunt apte pentru a suporta un trafic usor dupa circa 24 ore si apte de utilizare intensa dupa 14 zile. Bazinele si piscinele vor fi umplute cu apa numai dupa 21 de zile.
Adesilex P9 este disponibil in culoarea alb si este ambalat in saci de hartie de 25 kg.
Specificatii tehnice
Mapei Model Adesilex P9
Cantitate-25 kg
Compozitie material ciment, nisip cu granulometrie selectionata si aditivi speciali
Culoare alb
Utilizare casnica / industriala, la interior / exterior; pe gresie si faianta, placi de gresie portelanata sau din piatra naturala
Consum (Kg/mp)2-5
Aplicare spatula cu dinti
Mod de ambalare sac
Diluabil in procent de/cu 7.75 - 8.25 L apa / 25 kg P9
Producator: Mapei