Adeziv pentru gresie si faianta Mapei Adesilex P9, interior / exterior, gri, 25 kg

78,00 RON
Cod Produs
3562199

Adeziv pentru gresie si faianta Mapei Adesilex P9, interior / exterior, gri, 25 kg

Pretul produselor este orientativ. Pentru informatii despre pretul actual actualizat si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!

78,00 RON
-
+

Adeziv pentru gresie si faianta Mapei Adesilex P9, interior / exterior, gri, 25 kg

Adeziv  Mapei Adesilex P9 GRI 25kg 
Adeziv  Mapei Adesilex P9 GRI 25kg un adeziv de inalta performanta pe vaza de ciment pentru montarea placilor de gresie.
Adeziv Mapei Adesilex P9 GRI 25kg utilizat la montarea placilor ceramice si a mozaicului ceramic la interior si exterior, pe pardoseli, pereti, plafoane, montarea placilor de piatra naturala
Adeziv pe baza de ciment, de inalta performanta, cu timp deschis extins, fara alunecare pe verticala, pentru montarea placilor de gresie portelanata sau de piatra naturala (grosimea de aplicare a adezivului pana la 5 mm).
Conformitatea adezivului Adesilex P9 este demonstrata in baza certificatelor ITT nr. 25050141/GI (TUM) si 25080230/Gi (TUM) emise de Laboratorul Universitatii Tehnice Munchen (Germania) si de certificatele ITT Nr. 1220.1/10/R03 NPU; 1220.3/10/R03 NPU; 1220.2/10/R03 NPU e 1220.4/10/R03 NPU emise de Institutul ITB Katowice 

Domenii de aplicare: montarea placilor ceramice si a mozaicului ceramic la interior si exterior, pe pardoseli, pereti, plafoane, montarea placilor de piatra naturala stabila dimensional, care nu se patează la umiditate, lipirea in puncte de aderenta a placilor de materiale izolante, cum ar fi polistiren expandat, vata minerala bazaltica si de sticla, panouri fonoabsorbante.

DATE TEHNICE:

Timpul de punere in opera a amestecului: peste 8 ore.
Timp deschis (open time): > 30 minute.

- la pereti: 4 - 8 ore;
- la pardoseala: dupa 24 de ore.

Apt pentru trafic pietonal usor: dupa 24 de ore.
Apt pentru darea in folosinta: 14 zile.
Culoare: gri sau alb.
Aplicare: cu spatula dintata Nr. 4, 5, sau 6.
EMICODE: EC1 R Plus – emisie foarte redusa de compusi organici volatili, COV.
Consum: 2-5 kg/m2.
Ambalaj: saci de 25 kg
Aderenta finala (N/mmp):1.5
Consum (Kg/mp):2-5
Utilizare:Interior / Exterior
Ecologic:Da
Mod de aplicare:spatula cu dinti
Rezistenta la temperatura (grade C):-30˚ / +90˚
Timp deschis:30 min
Timp de punere in opera :8h
Tip suprafata:pardoseli, pereti, plafoane
Compozitie material:ciment, nisip cu granulometrie selectionata si aditivi speciali
Cateva reguli generale

In functie de tipul de adeziv, suprafetele trebuie corect pregatite: fie degresate, fie perfect uscate, fie slefuite sau curatate de prafuri inainte de lipire. Unii adezivi pot fi diluati dupa necesitati. Daca doriti sa faceti acest lucru cititi instructiunile de folosire pentru a sti care e diluantul potrivit pentru fiecare caz in parte.

Timpul de uscare sau intarire (dupa caz) variaza de la un adeziv la altul. Pentru rezultate maxime fixati piesele in pozitia dorita si nu interveniti inainte ca timpul necesar lipirii sa fi expirat. Fiti atenti/e la culoarea adezivului. E important sa nu se vada de la exterior.

Nu cautati cel mai ieftin adeziv pentru ca asta nu e o politica buna.

Producator: Mapei