Bagheta Marbet cu model pentru colt partial aurita B-6 Gold

36,00 RON
Cod Produs
B6GOLD

Bagheta Marbet cu model pentru colt partial aurita B-6 G

Pretul produselor este orientativ. Pentru informatii despre pretul actual actualizat si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!

36,00 RON
-
+

Bagheta Marbet cu model pentru colt partial aurita B-6 G

Lungime: 2 ml
Suprafața acoperită (perete x tavan): 53 mm x 53 mm
Lățime baghetă: 75 mm (7,5 cm)
Culoare: albă cu aurire parțială

Fabricată din polistiren expandat la presiune înaltă, astfel modelul este deosebit de neted și rezistent, Se pretează la decorarea colțului dintre perete și tavan în camere, bucătărie, hol și în baie, conferind încăperii un grad și mai ridicat de eleganță la costuri mici. Din varietatea de modele și mărimi toată lumea își poate găsi decorul dorit pentru locuință, birou, cabinet, salon, restaurant, cafenea, sală de nunți, showroom, etc.

Se montează foarte ușor cu ajutorul unui adeziv acrilic recomandat pentru polistiren pe o suprafață curată. Atenție: este contraindicat lipirea cu glet (nu face priză bună cu polistirenul) sau adezivi gen montage kit sau cu conținut de silicon, deoarece acestea în compoziția au agenți care pot deteriora materialul baghetei. Un alt dezavantaj al siliconului fiind imposibilitatea de a-l vopsi în cazul în care iese de sub baghetă. Pentru o lipire sigură și durabilă recomandăm utilizarea adezivului TITAN PREMIUM (Marbet) sau MESTER DECOR disponibile la tub de 310 ml. Pentru finisarea marginilor și îmbinărilor se folosește etanșant acrilic. Recomandăm etanșanții permanent flexibili și vopsibile TITAN AKRYL (Marbet) sau MESTER ACRIL disponibile la tub de 310ml la preț foarte convenabil.