Bagheta Marbet simpla pentru perete E-18

5,00 RON
Cod Produs
PERETEE18

Bagheta Marbet simpla pentru perete E-18

Pretul produselor este orientativ. Pentru informatii despre pretul actual actualizat si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!

5,00 RON
-
+

Bagheta Marbet simpla pentru perete E-18

Lungime: 2 ml
Suprafața acoperită pe perete x grosime: 38 mm xi 18 mm
Lățime baghetă: 38 mm (3,8 cm)
Culoare: albă
Producător: Marbet - Polonia

Fabricată din polistiren expandat la presiune înaltă, rezultând un produs cu densitate ridicată, profilatură deosebit de netedă și rezistentă, Se poate folosi la decorarea pereților și tavanului în camere, bucătărie, hol și în baie. Baghetă tip bordură pentru separarea culorilor de pe perete. Combinând bagheta cu una din cele 3 feluri de colțuri disponibile la set de 4 bucăți ori prin tăierea baghetei la capete în unghi de 45 de grade se pot realiza și ancadramente pe perete, tavan ori în jurul geamurilor, conferind încăperii o eleganță deosebită la costuri mici. Din varietatea de modele și mărimi toată lumea își poate găsi decorul dorit pentru locuință, birou, cabinet, salon, restaurant, cafenea, sală de nunți, showroom, etc.

Se montează foarte ușor cu ajutorul unui adeziv acrilic recomandat pentru polistiren pe o suprafață curată. Atenție: este contraindicat lipirea cu glet (nu face priză bună cu polistirenul) sau adezivi gen montage kit sau cu conținut de silicon, deoarece acestea în compoziția au agenți care pot deteriora materialul baghetei. Un alt dezavantaj al siliconului fiind imposibilitatea de a-l vopsi în cazul în care iese de sub baghetă. Pentru o lipire sigură și durabilă recomandăm utilizarea adezivului TITAN PREMIUM (Marbet) sau MESTER DECOR disponibile la tub de 310 ml. Pentru finisarea marginilor și îmbinărilor se folosește etanșant acrilic. Recomandăm etanșanții permanent flexibili și vopsibile TITAN AKRYL (Marbet) sau MESTER ACRIL disponibile la tub de 310ml la preț foarte convenabil.

Bagheta înainte sau după montare se poate vopsi cu vopsea acrilică sau pe bază de apă .Nu necesită amorsare prealabilă dacă suprafața ei este curață (fără urme de amprentă sau praf din timpul transportului sau montării). A nu se folosi vopsele ce conțin solvenți sau diluanți organici.