Silicon sanitar de etansare Ravak Professional 310ml

55,00 RON
Cod Produs
RAVAK-SILICON-PROFESSIONAL-310ml

Silicon sanitar de etanşare Ravak


Pretul produselor este orientativ. Pentru informatii despre pretul actual actualizat si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!

55,00 RON
-
+

Silicon sanitar de etanşare Ravak


Compania Ravak a testat produsele mai multor fabricanţi tradiţionali de soluţii siliconice. Cerinţa principală a fost calitatea produsului, cât şi gradul de etanşare şi fixare între diferite tipuri de materiale folosite la cabinele de duş. Aceste teste au dovedit că este aproape imposibil pentru un amator să aleagă pasta de silicon care poate să fixeze etanş sticla, la fel de bine ca şi acrilul (PMMA), polistirenul, aluminiul şi multe alte materiale (gresie, faianţă, etc). În plus faţă de aceste condiţii, pasta de silicon trebuie să aibă proprietăţi fungicide de lungă durată, să-şi păstreze culoarea şi să nu prezinte risc pentru sănătate. În colaborare cu alți producători de materiale speciale, s-a dezvoltat o reţetă proprie care îndeplineşte toate cerințele
Informatii technice:
  • culoare: alb sau transparent
  • conţinut: 310 ml
  • Siliconul sanitar original Ravak etanşează perfect materiale de diferite tipuri folosite la fabricarea produselor Ravak (sticlă, acril, plastic, aluminiu, vopsea, crom, etc). Pasta de silicon trebuie să aibă proprietăţi fungicide de lungă durată, să-şi păstreze culoarea şi să nu prezinte risc pentru sănătate. Vă recomandăm să utilizați pentru cădiţe de duş, chiuvete, căzi de baie, cabine și uși de duș.