Retur produse

Returul produselor

Returul produselor se supune Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare privind regimul juridic al contractelor la distanta, si ordonantei de urgenta O.U.G nr.34 /2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 14 zile . De asemenea puteti completa si transmite electronic, de pe site-ul nostru, la sectiunea "Contact" , formularul, cu mentiunea optarii pentru returnare de produse sau sa ne contactati la numarul de telefon afisat la aceeasi sectiune. Produsul va fi returnat in ambalajul original complet si cu toate etichetele intacte, cu toate accesoriile, consumabilele si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura. Costul returul va fi suportat de catre client in totalitate. Taxele de manipulare nu se returneaza.

Denuntare Unilaterala

Denuntarea unilaterala de contract se face conform Art.4 (1) b): "Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are obligatia sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului", redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;"

Rambursarea Contravalorii

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze un cont IBAN in RON, compus din 24 de caractere). In functie de starea produsului returnat, se va decide daca reclamatia poate fi acceptata. Numai in anumite situatii care depind numai de decizia Vanzatorului, acceptam returnarea produselor daca acestea au fost folosite o singura data sau prezinta mici urme de uzura. In astfel de cazuri Vanzatorul va face o verificare asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata Cumparatorului. Aceasta valoare va fi returnata intr-un cont IBAN in RON.