Panou Decorativ 3D Mopa LV60 60x60x1,5cm

161,00 RON
Cod Produs
3DLV60

Panelurile se vind la bucata ! Pretul afisat mai sus este pe bucata !

Pretul produselor este orientativ. Pentru informatii despre pretul actual actualizat si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!

161,00 RON
-
+

Panelurile se vind la bucata ! Pretul afisat mai sus este pe bucata !

Panou decorativ 3D LV60 60x60 cm este recomandat pentru spatii publice si comerciale:  hoteluri, cinematografe, teatru, locuri de distractie, cafenele, restaurante, saloane de înfrumusetare, magazine, vitrine, holuri, institutii de învatamant, etc.

Panoul decorativ 3D LV60 de la MOPA, producator ce pune la dispozitia dvs, panouri decorative 3D exceptionale pentru pereti, care sunt unice, fantastice si cu forme bogate, totodata au o suprafata creativa si structura eleganta. Puteti alege din variatiile colorate ale celor 11 game de produse.

Panourile decorative se pot utiliza in urmatoarele locuri comerciale sau domestice: foaiere si zone de primire, birouri si zone de receptie pentru birouri, sali de conferinte, sali de prezentare, showroom-uri, centre de shopping, magazine cmoerciale, centre comerciale, restaurante, cafenele, baruri, cluburi, etc.

Panoul decorativ este rezistent la apa si umiditate gratie spumei de tesatura de bambus si invelisului PU care acopera cu precizie toate partile. Acestea sunt rezistente si la foc si izoleaza fonic.

Panoul este fabricat din spuma de inalta rezistenta, nu se sifoneaza, nu se deformeaza si este rezistent la lovituri, usor de instalat cu lipici tip silicon de tip flexibil.

Pe langa acoperirea panoului si stratul inferior al acestuia, contine un finisaj din piele ecologica, care garanteaza ca acesta nu absoarbe aburii si umiditatea. Partea superioara a panoului este din PU de înalta calitate, care este mult mai moale fata de restul materialelor de piele ecologica, totodata cu o mai buna rezistenta la uzura.

Produsul are si calitati de izolare fonica, este usor de curatat, protectie împotriva incendiilor si fara formaldehida. Produsul poate fi instalat pe perete si pe tavan. Usor de montat, nu necesita specialist.Avantajul sau fata de panourile din ghips este ca nu necesita nici un fel de tratament, nu este nevoie de aplicarea unei baze sau vopsit! Confera efect perfect, calduros spatiului.