Panou decorativ 3D MOPA Piramis 60 x 60 x 3,5 cm

201,00 RON
Cod Produs
3DPIRAMIS

Pretul produselor este orientativ. Pentru informatii despre pretul actual actualizat si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati!

201,00 RON
-
+

Panou decorativ 3D Piramis 60 x 60 x 3,5 cm

Panou decorativ 3D Piramis MOPA oferă panouri excepționale pentru pereți, care sunt unice, fantastice și cu forme bogate, totodată au o suprafață creativă și structură elegantă. Puteți alege din variațiile colorate ale celor 11 game de produse.
Panourile de perete sunt funcționale și decorative, asigurând izolație și izolare fonică , combinate cu uniformitatea aspectului, împreună cu o anumită măsură a durabilității sau ușurința înlocuirii.
Panou decorativ 3D Piramis Pentru utilizare la case private: în dormitor, camera de zi, camera de mese, hol, garderobă, respectiv ca și decorațiune pentru uși. 
Reduceri de costuri :
Utilizarea panourilor de perete poate reduce costurile de construcție prin asigurarea unui aspect consistent al suprafeței panourilor, fără a necesita aplicarea vopselei sau a altui material de finisare. 
Caraceristici tehnice :
Rezistent la apă și umiditate
Panourile sunt rezistente la apă și umiditate grație spumei de țesătură de bambus și învelișului PU, care acoperă cu precizie toate părțile.
Protecție împotriva incendiilor
Capacitatea de protecție împotriva incendiilor atinge categoria B conform normei EN13501, conform clasificării SGS. Arderea produce cantitate mică de fum fără a produce efecte de iritație.
Izolare fonică
Absorbția sunetelor grație formei poligonale 3D și a spumei interioare de mare densitate, prin reflectarea continuă de margini.
Zero conținut de formaldehidă
Realizat perfect cu certificarea SGS emisie zero de formaldehidă.
Formă stabilă
Panoul este compus din spumă de înaltă rezistență. Nu se șifonează, nu se deformează, rezistent la lovituri.
Ușor de instalat
Poate fi instalat ușor și rapid direct pe perete – cu lipici silicon.
Caracteristici: 
Comanda minimă este de 1 pachet adică 3 m²
Dimensiune panou 60 x 60 x 3.5 cm
Pachet: 3 m²
   Domenii de utilizare
Panourile Decorative 3D  sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații comerciale și domestice cum ar fi:
Foaiere și zone de primire;
Birouri si zone de receptie pentru birouri;
Sali de consiliu; Sali de prezentare
Showroom-uri;
Centre de shopping – in amenajarea magazinelor comerciale/ Centre comerciale
Expozitii ,
Restaurante, cafenele, baruri;
Renovarea cluburilor;
Scenografie și fundaluri pentru amenajarea decorurilor pentru studiouri de televiziune;
In amenajarea spatiilor din cladiri precum: primarii, spitale, biblioteci, școli, universități, muzee, aeroporturi;
Pereti artistici pentru camere de zi, camere stil “home cinema”
Camere de exterior (în cazul în care nu sunt supuse la intemperii)  
Flexibil
Ajungând la suprafețe arcuite sau colțuri, unele panouri pot fi îndoite.  
Panou decorativ 3D Piramis 60 x 60 x 3,5 cm http://www.reginasalon.ro
Panourile Decorative 3D Piramis 60x60 cm sunt produse din spumă de memorie ușoară, dar cu densitate mare, prevăzute cu acoperire de înaltă calitate. Pe lângă acoperirea panoului și stratul inferior al acestuia, conține un finisaj din piele ecologică, care garantează ca acesta nu absoarbe aburii și umiditatea. Partea superioară a panoului este din PU de înaltă calitate, care este mult mai moale față de restul materialelor de piele ecologică, totodată cu o mai bună rezistența la uzură. Produsul are și calități de izolare fonică, este ușor de curățat, protecție împotriva incendiilor și fără formaldehidă. Produsul poate fi instalat pe perete și pe tavan. Ușor de montat, nu necesită specialist.
Avantajul panoului decorativ 3D Piramis față de panourile din ghips este că nu necesită nici un fel de tratament, nu este nevoie de aplicarea unei baze sau vopsit! Conferă efect perfect, călduros spațiului.
Este recomandat pentru spații publice și comerciale:  hoteluri, cinematografe, teatru, locuri de distracție, cafenele, restaurante, saloane de înfrumusețare, magazine, vitrine, holuri, instituții de învățământ, etc.
Panelurile se vind la bucata !